torsdag 11 september 2008

Bloggheaderbyten

Som ni som har följt den här bloggen sen starten knappast kan ha undgått att notera så byts det ofta bild överst vid rubriken...

Och så har jag tänkt att det får fortsätta. En variant på det där med bildspel, som nya Blogger tyvärr inte klarar av, men som präglade gamla bloggen. Här blir det ett bildspel i slow motion.

Det lär bli en del favoriter i repris också. Saknar redan lönnaftonflylarven...och blåsippan. De återkommer... Förnyelse och kontinuitet/tradition. Samma motto råder här som för kyrkoförnyelse... :-)

Kommer att lägga in både egna foton och gästfotografers foton i en salig blandning. Har DU en bild som du vill dela med dig av (och samtidigt få lite reklam) - så är du välkommen att skicka den.

För ögonblicket pryder en sagolik bild fotad av AKO bloggtoppen.... Det blir lite fler bilder från hennes kamera så småningom - ur makroperspektiv. (Tack!)

I de fall då jag inte skriver ett inlägg om headerbilden så kommer det att gå att hitta info i bloggmallens "footer" om vem som har fotat den.

0 kommentarer:

Bloggregister

bloggping Bloggtoppen.se Photography Art Blogs - BlogCatalog Blog Directory Top Religion bloggar Blog Flux Directory Religion Blogglista.se Add to Technorati Favorites Reggad på Commo.se Filosofi/Religion
eXTReMe Tracker
Creeper

Bloggheader

Copyright, bild: Charlotte Thérèse

Senaste inlägg

Kristen webbring

  © Blogger template Fishing by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP