måndag 29 september 2008

Sonja gästskäller


Den tillfälliga bloggtystnaden här de senaste dagarna beror på att jag inte har lyckats ta mig ut på nätet så mycket, samt att det har varit alltför fullt upp med viktiga saker från tidig morgon till efter midnatt...

Men idag har en datakille från internetbolaget varit här och installerat ett nytt modem, så förhoppningsvis ska det funka lite bättre nu.

Fortfarande återstår ett hästjobb för att få i ordning den nyaste datorn - om det ens går.... Den uppför sig allt konstigare, så jag vågar inte stänga av den innan jag fått ut det viktigaste. Datakvällen (den tredje i rad) är räddad... ;-)

Om något skulle trassla med nya modemet så jag inte kommer ut på nätet igen efter att jag stängt av den gamla reservdatorn så vet ni alltså vad det beror på...

Medan jag är ute på nätet en liten stund nu bjuder jag in en liten hundvalpsgästbloggare, Sonja, som jag träffade för några dar sen, tillsammans med hennes hundmamma Kerstin.

***

Voff voff!! Hopp, skutt, riv, krafs, krafs....

Fått främmande, så kul!

Voff, voff!!! Hopp, hopp, hälsa på mig! Slick, slick....

Busa runt med Kerstin, bita henne och brottas, bråka om ett tuggben. Måste ju stila nu när vi har besök. Jag vann! Tills min hundmamma la in en oväntad mysig slickattack som fick mig att tappa benet, så hon tog det och sprang iväg... Jag efter.... Rullar runt ett par varv, jag hamnar lite i underläge ett tag.


Men det glöms snabbt bort när jag lyfts upp för att fotas. Blickar nyfiket mot den lilla blixtrande apparaten. Rör mig så hastigt att inte hela jag kommer med på bild så lätt. Men visst är jag söt...?

När jag blir nedsläppt igen mellanlandar jag vid intressanta strumpor som man kan nafsa och riva i. Finkjolen är också krafsvänlig - broderiernas trådar lossnar inför mina valpvassa klor... Stark är jag också, och riktigt pigg och snabb. Far omkring som en valpvirvelvind.

Dags att gå ut nu? Nähä, inte det. Det får bli en stor pöl på tidningen istället. Så där ja! Stolt! Kerstin skäller intensivt tills tidningen plockas bort. Städat och fint ska det va' för en liten hundvalp som jag.

Får lite mer mat och nytt kallt vatten, medan människorna dricker hett vatten med liten påse i. Konstiga saker de gillar...

Busar lite mer innan valp-tittar-gästen går hem....

Ohoj vad kul det var här idag!

0 kommentarer:

Bloggregister

bloggping Bloggtoppen.se Photography Art Blogs - BlogCatalog Blog Directory Top Religion bloggar Blog Flux Directory Religion Blogglista.se Add to Technorati Favorites Reggad på Commo.se Filosofi/Religion
eXTReMe Tracker
Creeper

Bloggheader

Copyright, bild: Charlotte Thérèse

Senaste inlägg

Kristen webbring

  © Blogger template Fishing by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP