tisdag 16 september 2008

Tistou skickade ännu en fjällhälsning....


....som jag inte fann förrän nu - men bättre sent än aldrig - hoppas få träffa "sommarkatten" IRL snart igen - innan han flyttar från stan.

"Meeowe Charlotte

Jag är i fjällen med husse och matte. Jag går små promenader i området och ser en massa konstiga saker. Stora träd och underliga djur med lång yvig svans som klänger omkring i träden. När jag ser dem så viftar jag på svansen och knäpper med munnen. Bäst att sätta sig i respekt.

Här är jag fri och går omkring utan koppel. Jag är ute en liten stund men sedan blir allt för stort och jag rusar in igen. I dag satt jag ute under bordet och gömde mig för alla små fåglar som stampade omkring där.


Häromdagen hade husse och matte plockat kantareller. När jag kände lukten skrek jag rakt ut och då fick jag minsann smaka. Gott!!

Storasyster och jag kommer varje morgon upp i sängen och trampar runt när vi tycker det är dags för frukost. Dom [matte och husse] tycker vi är gulliga men är inte det minsta serviceminded. Det var mycket bättre service hos dig. Här vankas det sällan något att stoppa i munnen före nio. NIO!!!!

Hälsningar med en stor nässlick från Tistou."

0 kommentarer:

Bloggregister

bloggping Bloggtoppen.se Photography Art Blogs - BlogCatalog Blog Directory Top Religion bloggar Blog Flux Directory Religion Blogglista.se Add to Technorati Favorites Reggad på Commo.se Filosofi/Religion
eXTReMe Tracker
Creeper

Bloggheader

Copyright, bild: Charlotte Thérèse

Senaste inlägg

Kristen webbring

  © Blogger template Fishing by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP