lördag 14 mars 2009

Bitte, danke schön!

De många som för några dar sen gottade sig i det gyllene tillfället att gödsla diverse bloggar med elaka kommentarer, lär nu bli riktigt besvikna.

Det i mitt tycke onödiga och uppförstorade bloggbråket, föranlett av ett parodiskt humorinlägg, landade efter några privata mail härom dagen i något som mer börjar likna bloggvänskap... :-)

Bitte, som numera själv kan fnissa lite åt inlägget, framförde även en ursäkt i sin blogg.

Intet ont som inte har något gott med sig - får man väl konstatera...

Jag fick genom det som hände en viktig inblick i det suddiga gränslandet mellan humor och elakhet. Balansgången kan vara väldigt svår i just parodigenren - men det bör mana till ökad försiktighet.

Turerna i bloggosfären ledde även till att en humorbok hamnade i mina händer. Mer om det senare...

2 kommentarer:

sr. Carina 15 mars 2009 03:35  

Känns skönt att ni har kunnat reda ut det där missförståndet nu. Har följt "debatten" men inte velat lägga mig i... men en sak bara måste jag få säga: det är oerhört stort att kunna be om ursäkt! Ingenting visar bättre på sann kristen anda än att våga rannsaka sig själv, se sig ur andras ögon...

Stor kram till både Bitte och dig!

Bitte Assarmo 15 mars 2009 21:48  

Tack sr Carina, Charlotte och jag är glada att vi nu kan närma oss varandra på ett mer fördomsfritt vis som två människor med den kristna tron gemensamt.

/Bitte

Bloggregister

bloggping Bloggtoppen.se Photography Art Blogs - BlogCatalog Blog Directory Top Religion bloggar Blog Flux Directory Religion Blogglista.se Add to Technorati Favorites Reggad på Commo.se Filosofi/Religion
eXTReMe Tracker
Creeper

Bloggheader

Copyright, bild: Charlotte Thérèse

Senaste inlägg

Kristen webbring

  © Blogger template Fishing by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP