onsdag 15 september 2010

Om alliansens fantastiska reform

"Jag har gråtit. Ja, jag har bölat som ett barn. Jag har traskat varv efter varv runt lägenheten som en rastlös hund. För det finns ingenting annat att göra. Det svek som Alliansen visat de allra svagaste lämnar mig alldeles uppgiven och oförstående.

Idag sa man till min mamma att hon har fyra månader på sig att sälja sin lägenhet. Nu ska jag berätta om de senaste fem åren av hennes liv."

LÄS om det!

Och rösta sedan bort de politiker som tycker att det är så här som sjuka människor ska behandlas! Det rör sig tyvärr inte om ett enstaka undantag, utan är helt enligt de nya sjukreglerna. Som alliansen inte tänker ändra eftersom de är väldigt nöjda med den här reformen.

3 kommentarer:

Josefin Dahlgren 16 september 2010 14:14  

Har läst berättelsen om din mor. Fruktansvärt. Jag skulle önska att få se en offentlig upprättelse för henne. Kanske kan du skicka bloggtexten till svt, tv4 och alla stora dagstidningar? Det måste finnas gräns för vansinnet!

Charlotte Therese 16 september 2010 15:23  

Det är en annan person som har skrivit om det här, jag länkar bara till hennes blogg, men jag håller med dig - så här ska det inte få gå till!

Anonym 21 september 2010 22:48  

Ja du vad skall man säga.
detta är nog bara början på alliansens helvete.
Det är ett sjukt sverige vi lever i!
Och att dom kan ha såpass många sympatisörer är sorjligt och beklagligt..
Jag har läst om din mor och där visar det sig vilket okännslig egoistikt folk dom blåa är.
fy fan

Bloggregister

bloggping Bloggtoppen.se Photography Art Blogs - BlogCatalog Blog Directory Top Religion bloggar Blog Flux Directory Religion Blogglista.se Add to Technorati Favorites Reggad på Commo.se Filosofi/Religion
eXTReMe Tracker
Creeper

Bloggheader

Copyright, bild: Charlotte Thérèse

Senaste inlägg

Kristen webbring

  © Blogger template Fishing by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP