onsdag 2 februari 2011

Påskupprop!

Ett påskupprop är på gång, och sprider sig för närvarande land och rike runt.

Evenemanget finns här, och en facebooksida finns här. Gå med där, och berätta om det för alla som ännu inte känner till det!

Det är partipolitiskt obundet, och även om frågan akut pekar på nödvändigheten av en politisk regelförändring, så är det först och främst en medmänsklig angelägenhet som gäller alla utan undantag.

Sjuka, anhöriga, och övriga med insikt, empatisk förmåga och alla sinnen i behåll har fått nog!

Diakonerna i svenska kyrkan rasar... Men biskoparna tassar runt på tå. Åtminstone Lennart Koskinen, som annars inte brukar hålla inne med sina åsikter. Det gäller tydligen för en del att inte verka vara för politiska när det brinner i knutarna? Men tänker man då inte på att man uttrycker ett godkännande av den pågående utrensningspolitiken om man inte ryter till emot den?

Passivitet och lamhet klär kyrkan riktigt, riktigt illa!

Och när nu kd plötsligt vill börja gå i spetsen som alliansens "sociala röst" (var fanns den före valet?), varför tvekar då ännu den öppet kd-sympatiserande biskopen att stödja det?

0 kommentarer:

Bloggregister

bloggping Bloggtoppen.se Photography Art Blogs - BlogCatalog Blog Directory Top Religion bloggar Blog Flux Directory Religion Blogglista.se Add to Technorati Favorites Reggad på Commo.se Filosofi/Religion
eXTReMe Tracker
Creeper

Bloggheader

Copyright, bild: Charlotte Thérèse

Senaste inlägg

Kristen webbring

  © Blogger template Fishing by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP