måndag 27 juli 2009

Oas-möte med katolska mässor upprör

Läser om detta i en utländsk (?) antikatolsk blogg, där det framställs som att Ulf Ekman går i bräschen för detta för att be katoliker om ursäkt för sin tidigare syn på vår kyrka.

Och det är ju i så fall bra. Dagen nämner dock inget om det i den artikel jag hittat.

Men Oas-mötena är ju så mycket mer - har inte fokus hamnat lite fel här? Har man inte förstorat upp en detalj hundra gånger - minst?

Är det inte också intressant att man väljer att ha en bloggheader med påven och en katolsk präst (bara prästkragen syns) i en blogg som är så emot "djävulens barn", som katoliker kallas?

Intressant syn på ordet och eukaristin också. Väldigt obiblisk.

1 kommentarer:

Jonas 4 augusti 2009 18:40  

Det är toppen att det vid två tillfällen var katolsk mässa och att en katolsk präst var med dessa kvällar för bikt. Tyvärr var inte direkt någon kö till honom, ja det var det inte så ofta till de andra biktprästerna men de var iallafall flitigt anlitade.

Jag skrev en kommentar till bloggen, för att påpeka de felaktigheter som står där - och då tänker jag inte på den obibliska synen på eukaristin och ordet.

Bloggregister

bloggping Bloggtoppen.se Photography Art Blogs - BlogCatalog Blog Directory Top Religion bloggar Blog Flux Directory Religion Blogglista.se Add to Technorati Favorites Reggad på Commo.se Filosofi/Religion
eXTReMe Tracker
Creeper

Bloggheader

Copyright, bild: Charlotte Thérèse

Senaste inlägg

Kristen webbring

  © Blogger template Fishing by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP