lördag 30 augusti 2008

I blogglimbo - behöver er hjälp!

Min nya blogg befinner sig i ett märkligt vakuum där den inte indexeras av sökmotorer - den största påstår att bloggadressen inte ens finns. Eh...?

Bloggen går helt enkelt inte att hitta - om man inte känner till adressen genom att man har fått ett mail om den - eller råkar titta in på A Catholic Renewal's sista inlägg.

Så om ni gillar den här bloggen och vill se den komma ut ur sitt blogglimbo så skulle ni kunna hjälpa mig med det genom att länka hit - både i länklistor och i ett inlägg.

Då borde den till sist ta sig ur det. Vilket är en förutsättning för att det ska vara någon mening med att fortsätta blogga på nya stället...

Hmmm... Eller kanske det här inte är så illa som ett blogglimbo utan mer en bloggskärseld - innan man kommer in i det saliga synliga skrivandets bloggosfär....?

Hur som helst - vill ni hjälpa till lite så här i starten så vore det fint!

Fotnot: limbo är en numera avskaffad katolsk slutdestination för stackars odöpta barn och andra som inte lyckats ta sig vare sig till himmel eller helvete. Typ. Ytterst förenklad förklaring.... :-)

2 kommentarer:

Z 31 augusti 2008 13:58  

Hej Charlotte
Det spelar egentligen ingen roll att du inte får träffar så här i början: det får nästan ingen blogg i sin linda.

Du länkar tydligt hit från din gamla blogg; det är huvudsmurfen.

Jag har dig nu på min RSS-lista i marginalen "Blog headlines"

Det kommer att dröja lite, det här. Men den som väntar på något gott (google-berömmelse?) behöver inte vänta länge.

Skriv en STOR länk även i marginalen i din gamla blogg, som ett sidelement

Charlotte Therese 31 augusti 2008 14:27  

Hej,

Nej, inte är det google-berömmelse jag väntar på.... :-)

Men saknar en hel del av dem som brukade kommentera i gamla bloggen men som inte hittat hit än - antagligen för att de läser bloggar i RSS och inte såg meddelandet om flytten, och alltså inte vet om det...

Helt tyst i bibelbloggen den här veckan t.ex... Fast det är ju inte försent än.

Vet du vad det är för RSS-adress till den här bloggen - så kan jag kanske skriva ett inlägg om det som går till RSS-are i gamla bloggen...?

Ja - tänkte just det - att jag ska länka hit även från marginalen. Hade tänkt lägga dit en vanlig länk - men en STOR länk får det allt bli...bra förslag! :-)

Bloggregister

bloggping Bloggtoppen.se Photography Art Blogs - BlogCatalog Blog Directory Top Religion bloggar Blog Flux Directory Religion Blogglista.se Add to Technorati Favorites Reggad på Commo.se Filosofi/Religion
eXTReMe Tracker
Creeper

Bloggheader

Copyright, bild: Charlotte Thérèse

Senaste inlägg

Kristen webbring

  © Blogger template Fishing by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP