tag:blogger.com,1999:blog-8933204969163835697.post8766747134444349979..comments2023-10-14T11:49:51.352+02:00Comments on Charlotte Therese: Ibland lyckas det...Unknownnoreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-8933204969163835697.post-35888404537607884622008-12-06T13:09:00.000+01:002008-12-06T13:09:00.000+01:00Frysta kakor blir förmodligen saftiga när man tina...Frysta kakor blir förmodligen saftiga när man tinar dem... :-)<BR/><BR/>Nu vet jag inte hur den blev, så kanske den var god redan från början. Hoppas det! Ibland lyckas det som sagt...<BR/><BR/>Att fota inomhus är svårt - min kamera hade definitivt inte klarat det - så jag tycker de blev bra utifrån omständigheterna!Charlotte Thérèsehttps://www.blogger.com/profile/04932236440961471908noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8933204969163835697.post-47495346384991903562008-12-06T08:14:00.000+01:002008-12-06T08:14:00.000+01:00Hum... Jo, det är väl klart att man kanske inte bj...Hum... Jo, det är väl klart att man kanske inte bjuder på det som är vidbränt. <BR/><BR/>Varsegod! Ledsen att de inte var av bättre kvalité. Din kaka smakar förresten fortfarande gott efter en vända till frysen. :)<BR/><BR/>Jo, nu när du säger det så känner jag nog igen det. Får försöka komma ihåg det nästa gång.Johanna Ghttps://www.blogger.com/profile/14704659803083728906noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8933204969163835697.post-55215821806772427482008-12-05T22:52:00.000+01:002008-12-05T22:52:00.000+01:00Du har inte sett alla misslyckade exemplar... :-)D...Du har inte sett alla misslyckade exemplar... :-)<BR/><BR/>Det är mest mat som ofta brukar bli vidbränd och så...<BR/><BR/>Men då blir man desto gladare när det lyckas!<BR/><BR/>Tack förresten för foton - kul minnen! Jag har bytt mailadress, så du bör ha fått ett meddelande om det - men bilderna kom i alla fall fram till gamla adressen!Charlotte Thérèsehttps://www.blogger.com/profile/04932236440961471908noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8933204969163835697.post-6289244400940346782008-12-05T22:31:00.000+01:002008-12-05T22:31:00.000+01:00Tycker du ser ner på din kokkonst lite väl mycket ...Tycker du ser ner på din kokkonst lite väl mycket ibland, har ätit ett helt gäng goda kakor som du har bakat vid det här laget... :)Johanna Ghttps://www.blogger.com/profile/14704659803083728906noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8933204969163835697.post-16595601272141021312008-12-04T13:38:00.000+01:002008-12-04T13:38:00.000+01:00Ja, den blev riktigt saftig och god, och alldeles ...Ja, den blev riktigt saftig och god, och alldeles lagom kryddig. <BR/><BR/>Och vilka ljuvliga dofter sen i köket...ja, hela lägenheten!<BR/><BR/>Även detta kunde dock ha slutat i katastrof. <BR/><BR/>Det står "nejlikor" i receptet.<BR/><BR/>Det låter ju som att det är hela kryddkorn.<BR/><BR/>Jag har rentav såna hemma efter insyltandet av gröna tomater tidigare. <BR/><BR/>Men jag tog det säkra före det minst sagt osäkra (hur gott är det att knapra på hela nejlikekorn i en kaka?) och valde mald kryddnejlika. Och det var nog bra... :-)<BR/><BR/>Tog förresten in de sista tomatembryona på kvist när vintern anlände, satte dem i vatten - och de fick snart rötter, och tomaterna började växa...<BR/><BR/>Testade att steka några små gröna tomater häromdan. <BR/><BR/>Och de smakade som....stekta tomater. Fast gröna... ;-)<BR/><BR/>Ingen direkt smaksensation alltså. Men jag gör nog så med dem som är kvar också, eftersom det är för liten mängd att sylta in.Charlotte Thérèsehttps://www.blogger.com/profile/04932236440961471908noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8933204969163835697.post-87739482507939150362008-12-04T13:16:00.000+01:002008-12-04T13:16:00.000+01:00Låter jättegod, skaka testa pepparkakan!Låter jättegod, skaka testa pepparkakan!Monica O Kolkmanhttps://www.blogger.com/profile/13877365160643474901noreply@blogger.com